Početna Gradske teme Policajci oduševili mališane: Danas body painting, dnevna salsa žurka i zumba na...

Policajci oduševili mališane: Danas body painting, dnevna salsa žurka i zumba na Štrand Summer Festu

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 21. juna, otvoren je drugi po redu “Štrand Summer Fest”.

Sve do 20. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, dečije radionice i maskenbali, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Juče su najmlađi igrali zaboravljenje dečije igre, one koje su kao mali igrali njihovi roditelji, bake i deke.

Nakon toga usledio je performans novosadske policije i druženje sa najmlađima. U saradnji sa MUP-om Republike Srbije, policijskom upravom Novi Sad, na Štrand Summer Festu došli su patrolno vozilo Interventne jedinice sa dva policajca, saobraćajni policajac na motoru, policajac iz biciklističke patrole, vodič sa službenim psom, čamac sa posadom i dva konjanika policijske brigade iz Beograda. Najmlađi Štrandaroši su posebno bili oduševljeni konjima i imali su priliku da se upoznaju sa policajcima i onima koji brinu o našoj bezbednosti.

 

 

Naše vredne domaćice prodavale su svoje ukusne specijalitete, a sav prihod je doniran za operaciju devetogodišnjem Nikoli koji boluje od cerebralne paralize. Novac možete donirati i u humanitarnu kutiju koja se nalazi na festivalu. Ukoliko ne možete da nam se pridružite, pošaljite SMS 311 na 3030.

Za kraj programa usledila je još jedna Di Luna Sangria Salsa Night. Učili smo salsa korake i sjajno se zabavili na salsa žurki.

Današnji program počinje u 14h i to body paintingom. U svetu umetnost ukrašavanje tela odavno nije tabu, a ovog nedeljnog popodneva prostor ispod Mosta slobode je prava destinacija za vas ako želite da postanete “pokretno platno”, odnosno model za Body art.

S početkom u 14 časova, sa nama će se družiti samouka umetnica, Ivana Karanović, uz koju ćete lako moći da otkrijete kako bi na vašem telu izgledala tetovaža koju planirate da uradite.

Čak i ako niste pristalica trajnih tetovaža ali vam se ipak dopada oslikavanje tela, odlično ćete se zabaviti, budući da Ivana koristi body art boje u kombinaciji sa šminkom koja nije dugotrajna i lako se može ukloniti mlakom vodom i sapunicom. Pored toga, moći ćete da pogledate i neke njene radove raznih motiva urađenih različitim tehnikama, pa možda čak i svoj dom ukrasite nekom novom slikom.

Od 16h sledi Di Luna Sangria dnevna salsa žurka. Dođite da uživamo u salsa ritmovima ovog popodneva na Štrandu.

Od 20h kao i svake nedelje vežbamo zumbu.

Dobro došli!

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2018, a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, Fuzetea, Di Luna Sangria.

Organizatori festivala su kompanije Color Media Communications, Ninamedia, Petrovaradin medija i Color Media Events.

Autor: NsHronika