Početna Gradske teme Pridružite se timu “Lepote i zdravlja” na Fruškogorskom maratonu i osvojite vredne...

Pridružite se timu “Lepote i zdravlja” na Fruškogorskom maratonu i osvojite vredne nagrade!

FM-Instagram

I ove godine redakcija magazina “Lepota i zdravlje” učestvovaće na Fruškogorskom maratonu, u subotu, 23. aprila, koji će posetiti veliki broj planinara, maratonaca i brojnih ljubitelja prirode i zaljubljenika u Frušku Goru.

Priključite se i vi L&Z timu i zajedno sa njima poboljšajte svoju psihofizičku kondiciju, i dokažite sebi, ali i drugima da možete da se izborite sa psihičkim izazovima i fizičkim naporima, te da započnete bitku za zdrav život.

Prvih 10 čitateljki koje se jave do petka, 22. aprila, do 12h, na mejl L&Z redakcije www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com (subject: LZ maraton) i ostave svoje podatke (ime i prezime, broj telefona) osvojiće L&Z majicu u kojoj će prošetati duž staze na kojoj će biti obezbeđeno i besplatno osveženje – voda Rosa i Coca-Cola.

2016-04-20-4

Takođe, ovih 10 odabranih čitateljki imaju pravo na besplatno učešće na maratonu, to jest, oslobođene su plaćanja kotizacije. Kada maraton počne, svaka učesnica je slobodna da hoda svojim tempom.

Dobitnice će mejlom biti obaveštene o tome da su izabrane, a majice će moći da preuzmu u subotu, najkasnije do 8.45h na startu staze kod L&Z štanda za prijavljivanje, koji se nalazi u okviru svih štandova Fruškogorskog maratona. Nakon prijavljivanja, uslediće zajedničko fotografisanje sa L&Z timom!

INSTAGRAM AKCIJA

Takođe, svi zainteresovani moći će da učestvuju i u L&Z nagradnoj igri. Sve što treba da uradite jeste da se fotografišete sa L&Z i Coca-Cola balonom na platou kod manastira Staro Hopovo i postavite fotografiju na svoj Instagram profil sa heštegom #LZmaraton2016. Autori dve fotografije sa najvećim brojem lajkova osvojiće po sedam dana na Kopaoniku i Jahorini za dve osobe.

Napomena: Zbog velike gužve, savetuje se raniji dolazak na start. Kao i svake godine, organizovan je prevoz autobusima GSP-a, a polazak je sa Železničke stanice (stajališta kod Mosta slobode i u centru Sremske Kamenice)

Autor: NsHronika.rs
Foto: Promo