Početna Gradske teme Promena trase autobuskih linija broj 1, 3, 5, 5N i 8

Promena trase autobuskih linija broj 1, 3, 5, 5N i 8

0

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, 19. i 20. marta 2022. godine menjaju se trase autobuskih linija broj 1, 3, 5, 5N i 8 zbog izvođenja radova na objektu Srpskog narodnog pozorišta.

LINIJA BROJ 1 (smer sa Limana)
Od raskrsnice Bulevar Mihajla Pupina/Jevrejska autobusi skreću levo u Jevrejsku ulicu, desno na Bulevar oslobođenja, desno na Bulevar kralja Petra I, levo u Kisačku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom.
Autobusi na liniji broj 1 u smeru sa Klise saobraćaju redovnom trasom.

LINIJA BROJ 3 (smer iz Petrovaradina)
Od raskrsnice Bulevar Mihajla Pupina/Jevrejska autobusi skreću levo u Jevrejsku ulicu, desno na Bulevar oslobođenja, levo na Bulevar kralja Petra I i dalje nastavljaju redovnom trasom.
Autobusi na liniji broj 3 u smeru sa Detelinare saobraćaju redovnom trasom.

LINIJA BROJ 5 (smer sa Avijatičarskog naselja)
Od raskrsnice Novosadskog sajma/Bulevar oslobođenja autobusi skreću levo na Bulevar oslobođenja, desno na Bulevar kralja Petra I, desno u Kisačku ulicu, levo u Temerinsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
Autobusi na liniji broj 5 u smeru sa Temerinskog puta saobraćaju redovnom trasom.

LINIJA BROJ 5N (smer sa Ž.stanice)
Od raskrsnice Bulevar oslobođenja/Bulevar kralja Petra I autobusi skreću levo na Bulevar kralja Petra I, desno u Kisačku ulicu, levo u Temerinsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
Autobusi na liniji broj 5N u smeru sa Temerinskog puta saobraćaju redovnom trasom.

LINIJA BROJ 8 (smer sa Limana)
Od raskrsnice Bulevar Mihajla Pupina/Jevrejska autobusi skreću levo u Jevrejsku ulicu, desno na Bulevar oslobođenja, levo na Bulevar kralja Petra I i dalje nastavljaju redovnom trasom.
Autobusi na liniji broj 8 u smeru sa Novog naselja saobraćaju redovnom trasom.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: JGSP Novi sad