Početna Gradske teme Radio bitka: Večeras je O radiju potrebna najveća podrška

Radio bitka: Večeras je O radiju potrebna najveća podrška

0

radio-bitka-danas-jpg_660x330

Danas definitivno imate i znate za koga da glasate. Ako se i dvoumite oko političkih partija, onda sigurno nemate dilemu da glasate za O radio. Večeras je finalna radio bitka, za najbolju evropsku radio stanicu, a O radio će se takmičiti sa slovenačkim Valom 202.

Bitka traje od 20 do 21 sat, i možete je slušati sajtu O radija, a u to vreme i tvitovati i retvitovati korišćenjem haštaga #radiobattleRS. Za pobedu će nam biti potrebno mnoooogo tvitova i retvitova, jer su ih u drugoj polufinalnoj borbi Slovenci, kada su pobedili Letonce, imali oko 27.000.

Borba neće biti laka, prognozira i naš voditeljski par, Sofija Balać i Vukašin Kartalović. Oni su već stigli u Firencu, gde će se održati finalna borba. Iako se sa ekipom sa slovenačkog radija dobro razumeju, biće im potrebna jaka podrška tviteraša.

Kažu da je voditelj Andrej Karoli sa slovenačkog Vala 202, veoma iskusan. Radijska je ličnost gotovo četvrt veka. Kreator je nekoliko muzičkih emisija na tom radiju, muzički producent i dobitnih brojnih nagrada. Kao radijski voditelj sa iskustvom sigurno zna šta se slušaocima dopada.

Naši muzički urednici su odabrali, kako tvrde, pobedničke pesme, jer u pobedu veruju. Osim iz svojih domova, slušanjem O radija, možete ih čuti i u bluz pabu Kriva Marta. Tamo će večeras u vreme “borbe” takođe biti zanimljivo. Okupiće se podrška O radija, slušaće se radio bitka i naravno tvitovati za O radio, a svi tvitovi sa naše “lajne” pojavljivaće se na velikom video-bimu.

Izvor: O Radio
Foto: Promo