Početna Gradske teme Roditeljska nepažnja, a ne otmica deteta u Novosadskog sajma

Roditeljska nepažnja, a ne otmica deteta u Novosadskog sajma

0

Kako saznaje 021, juče u Ulici Novosadskog sajma nije pokušana otmica deteta, već je u pitanju slučaj roditeljske nepažnje.

U policiji je za 021.rs rečeno da je šestogodišnji dečak išetao sam iz supermarketa za čovekom koji je bio obučen skoro isto kao i njegov otac. Konobar obližnjeg kafića video je da je dete izgubljeno i vratio ga u supermarket, gde se ono ponovo susrelo sa svojim ocem.

“Dnevnik” je prvobitno jutros objavio kako je dečaka nepoznati muškarac uhvatio za ruku i potom odveo u nepoznatom pravcu, a po pisanju novosadskog lista, dete je roditelju vraćeno tek nakon sat vremena. Međutim, u policiji kažu da je čitava zbrka trajala tek nekoliko minuta.

Otac dečaka rekao je za taj list da sve dogodilo kada je porodica bila u supermarketu, a kada su stigli na kasu, on je na trenutak ostavio dete kako bi platio račun.

Bio je na metar pored mene. Nisam se dugo zadržao na kasi, ali kada sam se okrenuo mog sina nije bilo. Presekao sam se. Odmah sam otišao do sigurnosnih kamera i video kako nepoznati čovek uzima za ruku mog sinčića i odvodi ga iz prodavnice. Pozvali smo policiju, koja je vrlo brzo došla“, preneo je list reči oca.

Izvor: 021.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay