Početna Gradske teme Sajam za penzionere 25. i 26. novembra na Novosadskom sajmu

Sajam za penzionere 25. i 26. novembra na Novosadskom sajmu

novosadski_sajam_master_centar

Sajam za penzionere, prvi po redu, održaće se 25. i 26. novembra na Novosadskom sajmu. Manifestacija pod sloganom “Za bezbrižnu starost” će u potpunosti biti posvećena najstarijim sugrađanima koji će na sajmu moći da provere svoje zdravstveno stanje i saznaju tajne pravilne ishrane, da učestvuju u zabavnim radionicama i nagradnim igrama, osvoje vredne poklone i brojne popuste, saznaju i odaberu kako da ispune svoje slobodno vreme i zaborave usamljenost.

Na Sajmu će se predstaviti veliki broj izlagača, predstavnici državnih i gradskih institucija, udruženja, medicinskih ustanova, domaće i strane kompanije koje pružaju usluge starijima i promovišu aktivno starenje na polju zdravlja, ishrane, rekreacije, druženja i zabave.

Posetioci će oba dana, u petak od 12 do 19 časova i u subotu od 10 do 19 časova moći da uživaju u raznovrsnoj ponudi i programu koji ih očekuje na Sajmu za penzionere. U okviru štandova izlagača, pored brojnih medicinskih, farmakoloških, prehrambenih i drugih proizvoda namenjenih starijim licima, biće organizovane i aktivnosti iz oblasti socijalne zaštite, pomoći i nege u kući, zdravlja, edukacije, volontiranja, zdrave ishrane, sporta, rekreacije i hobija, stvaralaštva, putovanja, osiguranja i bezbednosti, finansija, kao i pravne zaštite.

Cilj ove manifestacije je da penzioneri kvalitetno provedu slobodno vreme, da se zabave i druže, učestvuju u raznim radionicama, koncertima, nagradnim igrama, kao i da na jednom mestu vide i probaju proizvode i usluge namenjene isključivo njima.

Ulaz je besplatan.

Autor: 021.rs