Početna Gradske teme Snalazili se kako znaju i umeju: Iako su imali kupljene karte, putnici...

Snalazili se kako znaju i umeju: Iako su imali kupljene karte, putnici ostali bez prevoza na autobuskoj stanici

net bus

Zrenjaninski autoprevoznik “Net bus” ostavio je na glavnoj autobuskoj stanici u Novom Sadu petnaestak putnika koji su imali kupljene karte za Zrenjanin, pošto nisu mogli da uđu u pun mini bus. To je bio poslednji polazak za Zrenjanin u subotu uveče, zbog čega su putnici morali da se snalaze kako znaju i umeju da bi stigli tamo gde su naumili.

Jedan od putnika je u izjavi “Dnevniku” rekao da je te večeri na stanici čekalo više desetina putnika, sa uredno kupljenim kartama, ali da im je, čim su ugledali da stiže mini bus, postalo jasno da neće moći svi da uđu u njega. Putnicima je, na šalteru, vraćen novac od kupljenih karata, posle čega su ostali na novosadskoj autobuskoj stanici, a među njima je bilo i nekoliko maloletnika.

Marta ove godine su putnici koji su se vozili autobusom tog zrenjaninskog prevoznika, na relaciji Zrenjanin – Novi Sad, tvrdili da su zbog kvara i dima u vozilu morali da napuste autobus, a neki od njih su u Novi Sad uputili pešice, jer nije bio obezbeđen drugi autobus.

Na istoj relaciji, aprila ove godine, na jednom od autobusa “Net busa”, eksplodirala je guma, pa je, umesto da bude zamenjena ili da po putnike dođe drugi autobus, vozač nastavio vožnju bez jednog točka, zbog čega je vozilo bilo nagnuto u stranu.

Autor: Dnevnik, Beta