Početna Gradske teme Stiven Sigal posetio Novi Sad

Stiven Sigal posetio Novi Sad

GradonacISigalKiteJelku-BLU_01

Poznati američki glumac Stiven Sigal već par nedelja boravi u Srbiji a danas je posetio Novi Sad gde se sastao sa gradonačelnikom Milošem Vučevićem u Gradskoj kući. Uz pratnju Simona Karića i Miloša Vučevića, Stiven Sigal je došao do Trga republike gde su ga čekali mnogobrojni fanovi i novinarske ekipe, da bi simbolično stavili par ukrasa na jelku koja će krasiti trg tokom praznika.

GradonacISigalKiteJelku-BLU_08

Sigal je ovogodišnji laureat nagrade za humanost Fondacije “Braća Karić” i ambasador Fondacije “Umetnost, sloboda, snaga” .
Velika nam je čast što je Stiven Sigal danas sa nama, jer je on jedan veliki humanitarac i uradio je mnogo dobrih dela i kao takav može da služi za primer svima nama. Želeo bih da mu se zahvalim na ovoj poseti, posebno na ovom novom Trgu republike koji je ovako lepo uređen na ponos svih Novosađana. Simon Karić kao predsednik Fondacije ‘Braća Karić’ je čovek koji je zaslužan što je Stiven danas sa nama i zato bih želeo i njemu da se zahvalim u ime svih građana Novog Sada“, izjavio je gradonačelnik Miloš Vučević a nakon toga se i proslavljeni glumac obratio novinarima i izjavio da mu je veoma drago što ga je gradonačelnik primio i da mu se veoma svideo Novi Sad, pogotovo svojom bogatom istorijom i kulturnim nasleđem, te da već planira da na leto dođe ponovo, održi koncert u našem gradu ali i ujedno iskoristi vreme za opuštanje, pojede neki dobar obrok, popije kafu jer, kako kaže Sigal, Novi Sad je jedan divan grad u koji se treba vraćati.

GradonacISigalKiteJelku-BLU_12

GradonacISigalKiteJelku-BLU_15

Autor: Bojana Šević
Foto: B. Lučić