Početna Gradske teme Tribina “Žensko preduzetništvo – dobra praksa iz regiona” u Radio kafeu

Tribina “Žensko preduzetništvo – dobra praksa iz regiona” u Radio kafeu

radio_kafe1

Tribina “Žensko preduzetništvo – dobra praksa iz regiona”, u okviru koje će biti predstavljeni primeri dobre prakse žena preduzetnica iz Srbije, Mađarske i Hrvatske održaće se danas, 14. februara, u Radio kafeu sa početkom od 16.30 sati.
Razmišljate o pokretanju sopstvenog posla? Načinili ste nekoliko koraka, ali još uvek niste sigurni u svoje mogućnosti? Volele biste da možete da dobijete savet od nekog ko se nalazio u sličnoj situaciji? Sve ovo, ali i odgovore na ostala pitanja dobićete na tribini koja počinje u 16.30 časova, gde će biti izloženi lični primeri razvoja i oblici državne, društvene prakse koji podstiču žensko preduzetništvo.

Fondacija 021 je krajem prošle godine održala tribinu koja je bila usmerena ka položaju ženskog preduzetništva u Srbiji. Veliki broj učesnica je istakao da su osnovni problemi upravo prepreke u samom pokretanju posla i nedovoljna podrška u društvu za razvoj ženskog preduzetništva.
“Verujemo da razgovor sa preduzetnicama iz regiona može pomoći da bolje procenimo svoju poziciju, mogućnosti i uslove za razvoj. Razgovorom, razmenom znanja i iskustva bićemo bolje informisane, umrežene i bolje upoznate sa mogućnostima i prednostima ženskog preduzetništva, ali i pripremljene za rizike i izazove koje ovakav vid poslovanja postavlja pred nas”, kažu za 021 organizatori.

Tribina će se održati u okviru projekta Fondacije 021 i Centra za razmišljanje “Razvijanje međuregionalne saradnje u ženskom preduzetništvu” koji je podržan od strane Pokrajinskog sekretarijata za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.

Autor: 021.rs