Početna Party Time Koncert Zabranjenog pušenja u Novom Sadu 21. februara

Koncert Zabranjenog pušenja u Novom Sadu 21. februara

zabranjeno pusenje

Grupa Zabranjeno pušenje nastupiće u subotu 21.februara u Kvoteru. Tokom prošle godine, Zabranjeno pušenje je nizom zapaženih koncerata u devet evropskih zemalja obeležilo 30 godina od objavljivanja albuma “Das ist Walter”. Posebno su se izdvojili rasprodati koncerti u Beogradu i Zagrebu, ali i spektakl u sarajevskoj Skenderiji, kojim je proslava jubileja i započeta.

Na mapi slavljeničkih koncerata godine naći će se i Novi Sad u kojem bend nije nastupao pune dve godine, a pored kultnih hitova Zabranjenog pušenja, Novosađani će u čuvenom klubu Kvoter biti u prilici da čuju i pesme sa desetog albuma benda “Radovi na cesti”.

Prisećajući se nastupa održanog u februaru 2013. godine takođe u Kvoteru Sejo Sekson kaže da Novi Sad ima sjajnu publiku naklonjenu rokenrolu:
Svaka čast ljudima koji su dva i po sata koncerta Zabranjenog pušenja uspeli da nauče napamet – skidam kapu! Organizacija, ljudi entuzijasti oko tog kluba su narodni heroji. Impresionirali su me svojim entuzijazmom i profesionalnošću. Radovao bih se da što prije opet dođem…“, priseća se on.
Specijalni gosti biće sastav Zbogom Brus Li.
Ulaznice po promotivnoj ceni su rasprodate, a od 9. do 20. februara mogu se nabaviti po ceni od 1.000 dinara, dok će na dan koncerta, na ulazu u koštati 1.200 dinara. Ulaznice su dostupne na svim GigsTix prodajnim mestima. Koncert počinje u 22 časa.

Autor: 021.rs