Početna Gradske teme Turnir “Između dve vatre” i filmsko veče uz film koji vi izaberete...

Turnir “Između dve vatre” i filmsko veče uz film koji vi izaberete sutra na Štrand Summer Festu

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 31. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

ČETVRTAK 18.07.

18:00 h – Turnir “Između sve vatre”
21:00 h – Filmsko veče – Ovog puta glasate za još jedan u nizu od dva ponuđena filmska klasika. Filmoljupci odlično znaju po kojim karakteristikama mogu da svrstaju “Citizen Kane” i “12 Angry Men” na svoju odabranu listu filmova. Filmske kritike su jasne i glasne, a vi svog favortita izaberite komentarom na našoj Facebook objavi OVDE ili putem Instagrama klikom OVDE.

Sve do 31. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.