Početna Gradske teme U Dino parku nove radionice za školarce

U Dino parku nove radionice za školarce

0

dinosaur-534822_640

Dino tim odlučio je da početak školske godine đacima učini vedrijim i zanimljivijim.

Tako će, u naredna četiri dana, u Dino parku biti organizovane omiljene dečje i neke potpuno nove radionice za školarce.

Već u četvrtak, 1. septembra, od 17 do 19 časova zakazano je druženje s Nevenovcima –popularni dečiji časopis “Neven” i Dino tim organizuju radionicu “Moj omiljeni dinosaurus”.

Drugog dana škole biće održana tematska radionica “U susret školi – igrajte se sa nama” (od 18 do 18.45), a od 18.45 sati Dino park otvara “Kreativni centar dečijeg interesovanja”.

U subotu, 3. septembra, Dino park organizuje kreativne radionice slikarstva, modelarstva (od 11 do 11.45). Takođe, najmlađi posetioci će imati priliku da izrađuju priveske za olovke (od 11.45 do 12.30) i igraju zabavnu konstruktorsku igru “Bambuči” (od 18 do 18.45). Dino pričaonica rezervisana je za večernji termin, od 18.45 do 19.30 časova.

U nedelju, 4. septembra, klinci i klinceze izrađivaće, kako je najavljeni, najkreativniji raspored časova i najzabavniju slovaricu (od 11 do 12.30 sati). Od 18 časova na rasporedu je “Dino kreativni klub”, a u večernjem terminu mališani će izrađivati nakit i priveske.

Svi programi uključeni su u cenu ulaznice, a radno vreme Dino parka je od 10 do 20 časova.

“Posebno iznenađenje Dino tim je priredio za đake prvake, kojima je naročito važan ovaj prvi septembar. Prvaci 1. septembra ne plaćaju ulaz u Dino park, a petacima, koji takođe otvaraju jedno novo poglavlje u svom školovanju, poklanjamo ulaznicu u naš 12D bioskop. Dovoljno je da ponesete đačku knjižicu i volju za druženje.Vidimo se posle škole”, kaže se u saopštenju JKP “Gradsko zelenilo”.

Autor: mojnovisad.com
Foto: Ilustracija/Pixabay