Početna Gradske teme Uskoro u Novom Sadu autobus za panoramsko razgledanje grada

Uskoro u Novom Sadu autobus za panoramsko razgledanje grada

??????????

Turistička organizacija Novog Sada u saradnji sa turističkom agencijom “Lasta” iz Beograda uskoro će Novosađanima predstaviti novi turistički proizvod, a u pitanju je autobus za panoramsko razgledanje grada. Priliku da se provozaju ovim autobusom Novosađani su imali u dva navrata – kada se otvarala “Lastina” poslovnica u gradu u maju, kao i u subotu, 27. juna kada je na Štrandu gostovala kampanja “Moja Srbija”. Tada je TONS organizovao promotivnu turu za Novosađane, ali i goste iz cele Srbije.
Jelena Radojčić iz Turističke organizacije Novog Sada kaže za 021 da su prvi utisci o novom turističkom autobusu odlični, a posetiocima je naročito zanimljiv pogled iz otvorenog autobusa.
“Autobus je na dva sprata, sa otvorenim gornjim delom i pruža zaista lep pogled na čitav grad. Nadamo se da će i u narednom periodu, kada autobus krene sa vožnjama po gradu, biti veliko interesovanje Novosađana i turista”, navela je Radojčićeva za naš portal.
Kako kaže, u sredu, 1. jula će biti poznato kog datuma će tačno autobus krenuti sa vožnjama novosadskim ulicama, a planirano je da krene ovih dana.

Autor i foto: 021.rs