Početna Gradske teme Volontiraj za život: Pridruži se akciji i pomozi najugroženijima

Volontiraj za život: Pridruži se akciji i pomozi najugroženijima

0

U trenucima kada se svi suočavamo sa novim i nepoznatim izazovima divno je videti kako se veliki broj građana okuplja i pokreće različite kampanje. U istom duhu, ekipa sajta Poslovi Infostud želela je da da svoj doprinos i zato su njihovu platformu i kanale komunikacije stavili u službu onih kojima je pomoć u ovim trenucima najpotrebnija.

Naime, sajt Poslovi Infostud je uputio poziv svom kompanijama, javnim ustanovama i organizacijama koje se bave društveno korisnim radom da se jave i besplatno objave svoje oglase za volontiranje na njihovom sajtu u odeljku “Volontiraj za život“.

Na ovaj način, najpopularniji sajt za ponudu i potražnju poslova želi da podrži kompanije koje su se gotovo preko noći preusmerile na proizvodnju deficitarnih potrepština, kao i volonterske centre i organizacije koje dopremaju osnovne namirnice najugroženijim građanima.

Takođe, ovim putem pozivaju i sve građane koji mogu da pomognu najugroženijima, da prate raspoložive oglase u sekciji Volonteri i prijave se na njih u skladu sa svojim mogućnostima.

Vreme je da pokažemo solidarnosti i zajedništvo. Priključite se!

Autor: NsHronika
Foto: Promo