Početna IT & Business BUDI BOLJI: Predavanje “GPS za tvoj karijerni put”

BUDI BOLJI: Predavanje “GPS za tvoj karijerni put”

Naši sugrađani će imati priliku da šestu godinu zaredom prisustvuju nizu predavanja “Budi bolji” koji realizuje TIM Centar. Novi ciklus predavanja počeće 12. novembra od 19 časova u Eđšegu (Antona Čehova 4, Novi Sad). Predavanja su humanitarnog karaktera.

Predavanje “GPS za tvoj karijerni put” je namenjeno onima koji tek započinju karijeru, kao i ljudima koji iza sebe već imaju radno iskustvo i razmišljaju o daljem profesionalnom razvoju.

Kada se donose bitne karijerne odluke, normalno je da se suočavate sa brojnim dilemama: “U čemu bih bila dobra? Kakav posao bi me najviše ispunjavao? U kom pravcu da nastavim karijeru?”… Da bi ste odgovorili na ova pitanja, potrebno je da saznate koji su vaši potencijali, šta vas pokreće i šta vam je stvarno bitno. Na ovom predavanju imaćete priliku da otkrijete kako da bolje upoznate sebe. Nakon toga, naučićete kako da u skladu sa tim isplanirate akcije koje će vas dovesti do najadekvatnijih karijernih izbora.

Predavanje vodi Svetlana Marčeta, HR konsultant koji se u TIM Centru bavi karijernim savetovanjem. Kroz analizu individualnih potencijala osnažuje i usmerava klijente ka otkrivanju autentičnog karijernog puta.

Izvor: NsUživo
Foto: Pixabay