Početna IT & Business Color Media Communications učestvuje na multikongresu “Serbian Visions”

Color Media Communications učestvuje na multikongresu “Serbian Visions”

Šesti po redu multikongres “Serbian Visions” održaće se od 1. do 5. februara 2021. godine u onlajn formatu, u organizaciji Nemačko-srpske privredne komore.

Multikongres “Serbian Visions” predstavlja specifičan koncept okupljanja organizacija civilnog sektora i privrede na jednom mestu, gde predstavljaju svoje ideje, angažovanja i rešenja kako da privreda bude efikasnija, civilni sektor jači, a ukupni razvoj Srbije brži.

Petodnevni multikongres obuhvatiće više od 30 manifestacija usmerenih na razmenu iskustva, diskusiju, radionice, seminare o ljudskim pravima, ekonomiji, obrazovanju, kulturi, zdravlju, zaštiti životne sredine, evropskim integracijama, bezbednosti, inovacijama i drugim temama od značaja za viziju bolje Srbije.

Color Media Communications i magazin Dipomacy&Commerce od prvog dana podržavaju multikongres “Serbian Visions” i sa velikim zadovoljstvom i ove godine učestvuju sa dva programa. U ponedeljak 1. februara od 18 časova na manifestaciji pod nazivom “Kultura i mediji nekad i sad” teme o kojima će govoriti Robert Čoban, predsednik CPG sa gostima jesu “Kulturna baština, zaštita i pokretač turističkog razvoja”, kao i razvoj i uloga medija nekada i sada.

Iskustvo iz prethodnih godina je pokazalo da je “Serbian Visions” idealno mesto za predstavljanje kompanija, ideja, inovacija, proizvoda i usluga pred širokom, različitom i društveno-angažovanom publikom.

Više informacija o programu možete pronaći na sledećem linku: https://www.serbian-visions.rs/