Početna IT & Business Raspisan konkurs za novčanu podršku “Biznisu na štiklama”

Raspisan konkurs za novčanu podršku “Biznisu na štiklama”

0

Udruženje “Biznis na štiklama” okuplja preduzetnice iz Srbije i celog regiona, kako bi one što jednostavnije ušetale u svet biznisa, a kasnije u istom tom biznisu uspešno opstale i napredovale. Tim povodom, raspisale su javni poziv za novčanu podršku najbolje biznis ideje.

Sve više žena pokreće sopstveni posao i sa uspehom opstaju na tržištu. Kako je misija udruženja “Biznis na štiklama” da podrži buduće i sadašnje preduzetnice, otvorili su konkurs za novčanu podršku od 5.000 evra za najbolju biznis ideju.

“Da bi jedna preduzetnica dobila grant, mora da prođe niz edukacija kod nas u udruženju, koje su besplatne. To će trajati desetak dana, da prođemo kroz to šta je njena biznis ideja, koji su izvori finansiranja, na koji način ona može da promoviše tu njenu biznis ideju”, kaže Sofija Bajić, predsednica udruženja “Biznis na štiklama”.

Sve biznis ideje biće predstavljene na humanitarnom balu 13. novembra, gde će komisija odabrati onu koja ima najbolji biznis plan i ideju za početak poslovanja.

“Nalazimo se na takvom podneblju da sva imovina koja poseduje ili su na očevima, braći, muževima i žena za početak svog biznisa ne može ničim da garantuje ako bi htela da podigne neki kredit kod banke ako bi htela da kupi nekakvu mašinu i ukoliko nema podršku svoje porodice ona sama ne može”, kaže Sofija Bajić.

Konkurs je otvoren do 20. septembra, a zainteresovani za više informacija i prijavu mogu posetiti sajt www.biznisnastiklama.com.

Izvor: RTv
Foto: Pixabay