Početna Kultura Đorđe Čavić i Veliki tamburaški orkestar RTV 30. marta pred Novosađanima

Đorđe Čavić i Veliki tamburaški orkestar RTV 30. marta pred Novosađanima

0

Djordje Cavic  (1)

Đorđe Čavić i Veliki tamburaški orkestar Radio-televizije Vojvodine, nastupiće u studiju “M” 30. marta, u okviru javne radijske emisije “M-ključ”, čiji je autor Aleksandar Dujin.

Razlika u odnosu na prošle nastupe sa VTO je što smo ubacili više stranih klasika, tako da će publika premijerno moći da čuje i popularne hitove, francuske šansone, italijanske kancone i, naravno, moje nove autorske pesme, kao i mojih saradnika. Tu su i obrade velikih jugoslovenskih pop hitova – najavio je Đorđe Čavić, pevač, multiinstrumentalista, pobednik “Zlatne tamburice” 2015.

Prateće vokale pevaju članice novosadskog orkestra “Hercenšlus” – Jovana Nedeljković Petriško i Tatiana Jaško. Za aranžmane su se pobrinuli Dubravko Isakov Cicko, prof. Zoran Mulić i Dragan Radović, a gost je Danilo Ninković član Velikog orkestra RTV. Program će voditi voditeljka RTV-a Ksenija Jovanović.

Nastup počinje u 21 čas, ulaz je slobodan, a delu publike biće podeljeni časopisi “Tamburaški svet” kao i demo CD Đorđa Čavića. Direktan prenos je na prvom programu radio Novog Sada.

Djordje Cavic  (2)

Autor: NSHronika.rs
Foto: Privatna arhiva