Početna Kultura Drugi dan Festivala meda počeo radionicom šaha

Drugi dan Festivala meda počeo radionicom šaha

0

unnamed (13)

Na Trgu slobode počeo je 21. Festival medakoji se održava od 18. do 21. septembra 2015. godine na nekoliko lokacija u Novom Sadu. Društvo pčelara “Jovan Živanović“ iz Novog Sada i Udruženje „Veliko kolo“ glavni su organizatori ove manifestacije koja je podržana od Gradske uprave i Uprave za privredu Grada Novog Sada.

unnamed (10)

Manifestacija je ispunjena bogatim kulturno zabavnim porgramom. Drugog dana Festivala meda publika je mogla da odgleda plesne numere mlašišana iz Predškolske ustanove „Radosno detinjstvo“ i  Plesne škole „Diva“, kulturno umetničkog društva „Petar Kočić“, plesne škole „ Fly“, kulturno umetničkog udruženja „Veliko kolo“,ida uživa u muzici škole muzike „Melodis“. Za kraj današnjeg dana vokalna grupa „Muzika srca“ koncertom od dva sata zabaviće Novosađane domaćim i stranim hitovima.

Pre početka zabavnog programa za nase najmlađe sugrađane organizovana je radionica šaha. Oni najhrabriji mogli su da odmere snage sa našim vrsnim šahistima.

unnamed (11)

Za sutra organizator Milan Veselinović najavio je je nastup kulturno umetniškog društva iz Jakova, izvođenje drevne brazilske veštine kapoera, nastup muzičke škole, i kulturno umetniška društva iz Sremske Mitrovice i Rakovca.

Na ovogodišnjem Festivalu meda kulturno zabavni program biće ispuinjen izvođenjima i nastupima od 1000 učesnika koji će igrom i plesom zabaviti posetioce festivala.

unnamed (12)

utor: L.Kozarev, nshronika.rs