Početna Kultura Druženje sa Sunđer Bobom u Areni Cineplex

Druženje sa Sunđer Bobom u Areni Cineplex

0

sundjer bobo

Pozivamo sve mališane da dođu u petak, 24. aprila, u 17 časova dođu u hol Arene Cineplex, da se druže i fotografišu velikom maskotom Sunđer Boba, kao i da učestvuju u popunjavanju specijalnih Sunđer Bob bojanki.

Pre projekcije u 18 časova, Sunđer Bob će pozdraviti publiku, nakon čega će mališani nastaviti da uživaju u jednom od najočekivanijih animiranih filmova ove godine.

SUNĐER BOB KOCKALONE FILM: SUNĐER NA SUVOM 3D

Sunđer Bob Kockalone, najomiljeniji morski beskičmenjak, isplivaće na obalu našeg sveta zbog najveće superherojske avanture do sad.

Život u Koralovu nije mogao da bude bolji za večnog optimistu Sunđer Boba i njegove prijatelje: lojalnu morsku zvezdu Patrika, zajedljivog Lignjoslava, veverice naučnice Sendi, i ljuskara kapitaliste, Keba Krabu. Kad se tajni recept za Kebinu pljeskavicu ukrade, večni neprijatelji Sunđer Bob i Plankton moraće da udruže snage i pođu na put kroz prostor i vreme da bi pronašli unutrašnje supermoći i porazili opakog Masnobradog, koji ima sopstvene planove za ovaj ukusni delikates.

Glasove glavnim junacima pozajmila je dobro poznata, uigrana ekipa koja je sinhronizovala i fenomenalni TV serijal a koju čine Vladislava Đorđević (Sunđer Bob, Keba Kraba, Sendi), Dimitrije Stojanović (Patrik, Plankton, Lignjoslav), a pridružuju im se Mladen Andrejević(Masnobradi) i Miloš Maksimović (narator i jedan od galebova).

Posebnu poslasticu čini gostovanje naših poznatih rokera Zorana Kostića- Caneta, Srđana Gojkovića- Gileta, Dušana Kojića- Koje iŽivorada Milenkovića- Žike, koji su podarili svoje glasove vrcavim galebovima u ovom filmu.

Pogledajte trejler:

Autor i foto: NsHronika.rs