Početna Kultura Hardwell ove godine nastupa na Exit festivalu!

Hardwell ove godine nastupa na Exit festivalu!

0

exit1

Na ovogodišnjem festivalu Exit, 10. jula u okviru svoje velike svetske turneje, nastupiće Robbert van de Corput svima poznat kao Hardwell. On je pre pola godine objavio album “United We Are” koji će tom prilikom i promovisati.
Ovaj hitmejker dolazi iz Holandije, a već drugu godinu zaredom drži apsolutno prvo mesto na Top 100 svetskoj di-džej rang listi, a ujedno je najmlađi kojem je to pošlo za rukom, navodi se u saopštenju iz Exita.

Pored popularnih remiksa, najveći uspeh Hardwellu doneli su njegovi hit singlovi Spaceman, Countdown, Jumper, Apollo i brojni drugi.

Robbert van de Corput sa četiri godine počeo je da pohađa časove klavira, da bi sa 11 godina jasno poželeo da postane di-džej. Već sa 13 godina izdao je prvu ploču, a uz muziku ovog vunderkinda iz holandskog grada Brede, tokom narednih par godina publika pleše u najboljim klubovima u zemlji. U jednom od svojih intervjua Hardwell je sa samo 16 godina izjavio da mu je želja da bude svetski di-džej.
Kako je na svetskoj di-džej rang listi debitovao 2011. godine kada je zauzeo 24. mesto, u želji da ostvari svoj dečački san, samo nakon godinu dana popeo se na 6. mesto a sa 25 godina konačno i ispunio svoju tinejdžersku želju i posato zvanično najtraženiji svetski di-džej i producent.

ono po čemu je hardwell najpoznatiji, jesu živi nastupi čiji prenosi dostižu višemilionsku gledanost najvećih sportskih događaja.

Tokom jednog od njih, čak 20 posto saobraćaja na Tviteru je išlo sa njegovim imenom kao trend širom svih delova planete, dok se na kraju ta društvena mreža nije privremeno ugasila pod opterećenjem.

Upravo jedan od takvih nastupa i na vrhuncu popularnosti, Hardwell će imati u Novom Sadu na Dance Areni, praćen fanovima koji ga već dve godine izdvajaju kao najtraženijeg di-džeja u Exit anketama.

Autor: Life Content