Početna Kultura Humanitarna revija Ane Nikolić i Kristine Mijačević

Humanitarna revija Ane Nikolić i Kristine Mijačević

0

foto4

Ana Nikolić i Kristina Mijačević na zajedničkoj reviji koju su sinoć oraganizovale u Titovim Salonima, predstavile su neke od svojih modela koje će se prodavati u humanitarne svrhe.
Sam cilj revije je da se pomogne deci oboleloj od malignih bolesti , tj. sav prihod od prodatih haljina na reviji ići će organizaciji NURDOR. Ispred ove organizacije obratila nam se Joland Korora:

Veliko je zadovoljstvo i čast kada neko hoće da vam pomogne na ovakav način, ovoj deci je zaista potrebna pomoć i veliko hvala ovim divnim ženama što nam poklanjaju pažnju i samim tim obezbeđuju sredstva za decu obolelu od malignih bolesti.

foto6 - Copy
I Ana Nikolić zadovoljna je kako je veče prošlo:

Zahvalna sam gradonačelniku i gradu Novom Sadu što nam je omogućio ovaj prostor , kao i svima koji su učestvovali u samoj organizaciji i potrudili se da ovo veče bude ovako uspešno, veliko hvala svima koji su došli i unapred hvala onima koji će uplatiti pomoć za obolelu decu i ovim putem dobiti naše haljine. Nadam se da će se i ostali gradovi pridružiti akciji, da ću i sa ostalima ostvariti saranju poput ove u vašem gradu“.
Estravagantni modeli izmamili su osmehe na licima prisutnih i gromoglasne aplauze a mi se nadamo da će se prikupiti i dovoljno novca za pomoć udruženju NURDOR.

foto1 - Copy foto2 - Copy foto3 foto5 - Copy foto7

foto8

Autor: Ivana Knežević