Početna Kultura Prosidba poslednje večeri Exita

Prosidba poslednje večeri Exita

exit44

Jubilarni Egzit odbrojao je jutros oko 8 časova poslednje sate, a muzička avantura se nastavlja Sea Dance festivalom na plaži Jaz od srede 15. jula.
Vatromet i nastup Britanskog benda Faithless obeležili su četvrto veče festivala.
Finalno veče na Glavnoj bini festivala otvorila je nova nemačka pop senzacija, Milky Chance, nakon čega su glavnu binu zauzeti tvorci planetarnog hita „Safe&Sound“, Capital Cities.

exit43

Na petnaestom rođendanu Exita, dvadeset godina svoje karijere proslavila je grupa Faihless koja je rekli bismo obeležila ovogodišnji festival. Publika se sve vreme nastupa nije pomerala, pevala je i aplaudirala čitav nastup, dok je grupa i više nego zadovoljno dovela svoj nastup do kraja, uz desetine hiljada ljudi.
Manje zanimljivo nije bilo ni na Dance Areni koja je i ove večeri opravdala binu sa dobrim žurkama do najranijih jutarnjih časova.
I ove večeri bilo je za svakog ponešto, opet se igrao latino, salsa, pevale se karaoke…

exit41

Na kraju večeri ekipa Egzita na čelu sa Dušanom Kovačevićem izašla je na Mejn stejdž da pozdravi više desetina hiljada ljudi. Dušan je u jednom trenutku kleknuo i zaprosio svoju dugogodišnju devojku Jelenu, koja je naravno pristala.
Svakako jedan lep završetak petnaeste godine festivala.
Srećan put i dobre žurke svima koji ovu avanturu nastavljaju u Budvi.

exit491

Autor: Ivana Knežević, NsHronika.rs