Početna Najlepši maturski tablo Novog Sada Pobednici izbora za najlepši tablo Novog Sada: Kompanija Montop ponudila stalan posao...

Pobednici izbora za najlepši tablo Novog Sada: Kompanija Montop ponudila stalan posao đacima elektrotehničke škole

Kompanija Montop HRS jedan je od lokalnih lidera na polju ljudskih resursa. U svom višegodišnjem radu, ova firma sarađivala je sa mnogim javnim i privatnim preduzećima.

Predstavnici kompanije, ponudili su stalan i siguran posao svim đacima novosadske elektrotehničke škole, koji su se za maturski pano slikali obučeni u majice sa natpisom “Kosovo je Srbija”, a koji su pobedili na izboru za najlepši maturski tablo Novog Sada, koji su organizovali Color Media Communication i portal nshronika.rs, a u saradnji sa OPENS-om.

Na ovaj način, đaci elektrotehničke škole želeli su da pošalju jasnu poruku da se, patriotizam, želja za pravdom i znanje još uvek vrlo cene u našem društvu.

“Ljudi koji poznaju svoju prošlost, nemaju razloga za strah od budućnosti. Za njih će uvek biti slobodnih radnih mesta.” – poručuju čelnici kompanije Montop HRS čiji su zaposleni kontaktirali direktora škole i đacima ponudili posao.

Kako za naš portal kaže Aleksandar Pavlović, učenik ovog odeljenja i inicijator ideje za fotkanje kojom se sada ponosi cela škola, nisu očekivali baš ovakvu reakciju na njihov tablo.

– Ja sam član Humanitarne Organizacije “Srbi za Srbe” i rekao sam drugarima iz razreda da ću se slikati u takvoj majici. Upitao sam ih da li bi oni želeli isto, pa iako u početku nisu svi pristali, kasnije su se, jedan po jedan, priključili ovoj ideji i tako je nastao naš pano – kaže Aleksandar i dodaje da za ponuđeni posao nisu znali dok nisu pročitali da je objavljeno u drugim medijima, te su naknadno saznali da zaposleni u kompaniji Montop HRS zaista jesu kontaktirali direktora škole i ponudili im svima posao.

– Generalno smo iznenađeni ovolikom medijskom pažnjom, jer nismo očekivali da će čitava akcija, pa i naš pano, baš u tolikoj meri biti medijski propraćena i prenošena putem interneta. Nismo iznenađeni pobedom na “Izboru za najlepši tablo Novog Sada”, nadali smo joj se i navijali da tako bude, ali jesmo zbog poziva na tribine i razne događaje, kao i zbog ponude za posao, jer se tako nešto u školi nikada do sada nije dogodilo – kaže Aleksandar za NsHroniku, i dodaje, da su svi oduševljeni ponudom, pa, iako već mnogi od njih imaju, da li stalan ili sezonski posao, neko od drugara posao možda i prihvati.

Autor: NsHronika
Foto: Color Media Communication