Početna Danas u gradu Besplatna radionica plesa za najmlađe i ovog četvrtka od 18h na Štrand...

Besplatna radionica plesa za najmlađe i ovog četvrtka od 18h na Štrand Summer Festu

Izložbu sjajnih dečijih radova imaćemo na kraju Štrand Summer Festa zahvaljujući najmlađima kojih je svakodnevno sve više u našem dečijem kutku.

_ADR8469 _ADR8496 _ADR8495 _ADR8532 _ADR8535 _ADR8515 _ADR8518

I juče smo se družili, crtali, slikali, ali i igrali u pesku. Posetite nas svakog dana u celodnevnom dečijem kutku, a one koji vole da đuskaju pozivamo i večeras.

ples

Besplatna radionica plesa za mlađe uzraste – predškolski i niži osnovnoškolski uzrast organizujemo i ovog četvrtka od 18h uz pomoć prijatelja iz kluba “Ritmo Latino“. Prošlog četvrtka igrali smo cha cha cha kao glavnu temu radionice i twist i disko. Današnja tema radionice je orijentalni ples. Dođite na plato ispod Mosta slobode. Mogu i oni stariji da zaigraju.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here