Početna Danas u gradu Deca iz Dnevnog boravka Centra za socijalni rad nastupaju na Štrand Summer...

Deca iz Dnevnog boravka Centra za socijalni rad nastupaju na Štrand Summer Festu

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 27. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

PETAK – 09.08.

17:00h – Likovna radionica za decu
19:00h – Tajs – funkcionalni trening, body pump, body combat, body attack
20:00h – Nastup dece iz Dnevnog boravka Centra za socijalni rad – U okviru programa Trećeg festivala ljubavi u Novom Sadu, u februaru 2019. godine, humanitarnom akcijom “Srcem za muziku” sakupljen je novac kojim je ovim mališanima kupljena nova klavijatura, pomoću koje sada vežbaju i učestvuju u muzičkim radionicama u sklopu Dnevnog boravka ali koja je i značajno doprinela njihovim nastupima.

https://www.facebook.com/festivalljubavi/

Sve do 27. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.