Početna Danas u gradu Dečije aktivacije, DJ Skatzi i Di Luna Sangria Salsa Night danas na...

Dečije aktivacije, DJ Skatzi i Di Luna Sangria Salsa Night danas na Štrand Summer Festu

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 21. juna, otvoren je drugi po redu “Štrand Summer Fest”.

Sve do 20. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, dečije radionice i maskenbali, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Juče su najmlađi Štrandaroši uživali u svom kutku uz različite aktivacije.

Kasnije su posetioci Štranda imali priliku da se prisete dobrih starih vremena putem nikad zaboravljenih hitova. DJ Aleksandar je tokom igranke puštao hitove ’60-ih i ’70-ih godina prošlog veka.

Danas od 17h pozivamo najmlađe i njihove roditelje da nam se pridruže ispod Mosta slobode. Praviće se dvorci od peska, a najbolji dvorac će biti i nagrađen.

Od 18h uživaćemo u muzici po izboru DJ Skatzi.

Od 20h očekuje vas još jedna salsa žurka – Di Luna Sangria Salsa Night. Ritmos del Mundo naučiće vas osnovne salsa korake, a zatim sledi salsa žurka. Najbolji par biće i nagrađen poklonom naših prijatelja iz Vinarije Čoka.

Vidimo se ispod Mosta slobode. Dobro došli!

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2018, a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, Fuzetea, Di Luna Sangria.

Organizatori festivala su kompanije Color Media Communications, Ninamedia, Petrovaradin medija i Color Media Events.

Autor: NsHronika