Početna Danas u gradu Komedijska drama “Plastika” u Pozorištu mladih

Komedijska drama “Plastika” u Pozorištu mladih

0

12743996_199134040445183_6879929091175365319_n

Komedijska drama “Plastika” biće izvedena danas, 5. marta, u velikoj sali Pozorišta mladih.

Ova predstava je priča o dve žene u najboljim godinama, u godinama kada se još nada, koje su dale veliki novac da bi prošle kroz specijalni tretman koji će popraviti sve ono što su im godine i život pokvarili, a čiji je vrh čarobni hirurški skalpel dr Štibohara.

Njihov prvi susret je u maloj teretani zatvorenog tipa, gde čekajući svog personalnog trenera da im odredi vrstu treninga, uz koji će uspeti da budu ono što nikad nisu bile.

Dva dijametralno suprotna karaktera, dve naizgled obične, ali uzbudljive sudbine kroz koje se prelamaju smešne i bolne odrednice vremena u kome živimo, sučeliće se na spravama za korekciju tela i duše. Ishod njihovog susreta je krajnje neizvestan.

Uloge u predstavi tumače Suzana Petričević, kao Milina Čikarević, uspešna udovica, koja je u životu sve bila, a koja bi da tako bude i sada i ubuduće, i Nela Mihailović, kao Katarina Bojanović, nekadašnja perspektivna studentkinja žurnalistike, o čijem su životu odlučivali drugi, presenzibilna i predelikatna da bi joj bilo svejedno, koja želi da pokuša još jednom, dok još ima vremena.

Ulaznice za ovu predstavu po cenama od 1.000 dinara za parter i 800 dinara za balkon se mogu kupiti u knjižari “Mala velika knjiga” u holu Pozorišta mladih i kroz prodajnu mrežu Gigstixa.

Predstava će početi u 20 časova.

Izvor: 021
Foto: Promo