Početna Danas u gradu Osmi NS Market posvećen zanatstvu i umetnosti

Osmi NS Market posvećen zanatstvu i umetnosti

0

Osmi NS Market pod sloganom “Kraft & Art” biće održan danas, 31. avgusta od 17 do 22 časa, u Kulturnoj stanici “Eđšeg” (Antona Čehova 4).

Ljubitelji zanatstva i umetnosti ove subote moći će na NS Marketu da pogledaju i kupe odevne predmete za decu i odrasle, neobične i efektne detalje za svaki dom, različite proizvode od keramike, gline, kartona, fantastične i unikatne komade nakita i aksesoare. U centralnoj dvorani biće predstavljena i ponuda prirodne, ručno spravljene kozmetike, koja će prijati svakoj koži u jesenjim danima.

Organizatori najavljuju i ponudu autentične hrane i pića, spremljenih po originalnim ili starim receptima: sokovi, džemovi, slatka, rakije, kolači, proizvodi od meda… A na štandovima će se naći i organsko povrće, kao i različiti namazi za vegane. Najavljen je i nastup Haos animatora.

Modni atelje “Cristonati Couture” od 18 do 20 časova organizuje radionicu “Majica sa tvojim potpisom”, na kojoj će ovaj odevni predmet kreirati, po svojoj zamisli, deset učesnica koje su izabrane na konkursu. Radove će ocenjivati žiri u sastavu: grafička dizajnerka Dušanka Sremački, fotograf Ranko Đurović i reditelj Slobodan Mojak.

Izvor: Novisad.com
Foto: Promo