Početna Danas u gradu Peti NS Market “Kreativiraj se”

Peti NS Market “Kreativiraj se”

Peti NS Market pod sloganom “Kreativiraj se” biće održan danas od 11 do 19 časova, u prostoru Firchie Think Tank Studija (Bulevar Despota Stefana 5).

Oktobarski NS Market, u skladu sa ovomesečnim sloganom “Kreativiraj se”, predstaviće najkreativnije proizvode i usluge. Kao što su naši posetioci navikli, na tezgama NS Marketa naći će se najkvalitetniji i najkreativniji ručno rađeni odevni predmeti, nakit, aksesoar, dekoracije, zatim organski džemovi i sokovi, kao i najbolja prirodna kozmetika.

Svi koji danas budu došli do Firčijevog studija u periodu od 16 do 18 časova prisustvovaće zanimljivom pesničkom performansu, koji će prirediti Svetlana Bogićević (Fabrika stihova). Ona će na licu mesta pisati pesme za svakog posetioca koji to poželi. Potrebno je samo da kažete naslov i za nekoliko minuta na poklon ćete dobiti pesmu napisanu samo za vas.

Ne treba propustiti ni interaktivnu radionicu o pripremanju jela sa leblebijom pod sloganom “LeblebijaNaut – (pre)zalogaji od A do Š”. Osim konzumacije, gosti će dobijati i recepte, ali i nagrade.

Zabave će biti i za naše najmlađe posetioce, jer će na štandu Papirnog modelarstva za najmlađe moći da nauče kako na najkreativniji način da koriste papir i makazice.

Kao i svakog puta, izlagači i posetioci će uživati u kupovini, degustaciji i druženju uz muziku, a sa nama će kao i na prošlomesečnom druženju biti “Santos Brothers Band”-a iz Bačke Palanke koji će prirediti rok svirku u akustičnoj varijanti. Ovaj segment programa počinje u 16 časova.

I ovog puta, NS Market podržaće nastup Udruženja distrofičara Južnobačkog okruga koje prodajom umetničkih i ručnih radova članova i članica obezbeđuje deo sredstava za svoj rad.

Takođe, biće organizovan izbor za Naj štand, sa nagradama za publiku i izlagače.

Izvor: RTV
Foto: Ilustracija/Pixabay