Početna Danas u gradu Predavanje Nika Vujičića danas na Spensu

Predavanje Nika Vujičića danas na Spensu

nik_vujicic

Najpoznatiji motivacioni govornik na svetu Nik Vujičić održaće danas predavanje novosadskim studentima i srednjoškolcima u velikoj dvorani Spensa, sa početkom u 12:30 časova.

Kako za “021” kaže Nataša Igić, ispred Studentske unije Medicinskog fakulteta, koja je jedan od organizatora, pre samog predavanja posetioci će uživati u zabavnom događaju koji za sada ostaje tajna, dok će samo predavanje biti prilagođeno mlađem uzrastu.

Nik će držati motivaciono 45-minutno predavanje posvećeno srednjoškolcima i studentima, ali naravno, svi ostali su dobrodošli da dođu. Pošto je interesovanje veliko, događaj smo morali da pomerimo u veći prostor kao što je Spens, zbog čega će se ulaznice i naplaćivati. Sam Vujičić će predavanje održati potpuno besplatno, dok će zarađen novac otići na pokrivanje troškova organizacije a ostatak u humanitarne svrhe – rekla je ona.

Pre samog predavanja Nika Vujičića primiće i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Podsetimo, Nik Vujičić je poznati motivacioni govornik koji je rođen bez ruku i nogu. On je rođen u Australiji, a roditelji su mu poreklom iz Srbije. Njegova životna priča je ohrabrila i motivisala milione ljudi širom sveta. Njegove knjige su prevedene na mnogo jezika, a nastupi koje organizuje širom sveta, veoma su posećeni, i u ovom momentu Nik ima preko 30.000 poziva za gostovanja.

Pored Studentske unije Medicinskog fakulteta, organizatori gostovanja Nika Vujičića su još i Studentska unija Filozofskog fakulteta i Evanđelsko udruženje studenata, koji su prvi put doveli Vujičića u Novi Sad pre četiri godine. Tada je njegova poseta okupila 7.000 ljudi. Četiri godine kasnije, Nik je izrazio želju da ponovo poseti Novi Sad i održi predavanje mladima.

Izvor: 021.rs
Foto: Promo