Početna Danas u gradu Svaki događaj počinje pozivom!

Svaki događaj počinje pozivom!

pozivnice5

Slanje pozivnica, pisama i čestitki su najličniji način slanja poruke, a ispisana poruka postaje trajna i draga uspomena.

pozivnice3

Vreme je praznika, radosti i čestitanja. Poželite nekom najlepše želje na tradiocionalan način ili ga pozovite na vaš događaj sa stilom.

pozivnice2

Dizajn pozivnice je podjednako važan kao i tekst koji se u njoj nalazi, a sve zajedno predstavlja vas ili vašu kompaniju.

pozivnice1

Za sve bitne prilike kompanija Terzić nudi pozivnice za različite lične i korporativne događaje, ali i novogodišnje čestitke. U ponudi imaju preko 100 različitih motiva pozivnica, a uz pozivnicu možete izabrati i odgovarajuću zahvalnicu, koje možete spakovati u specijalnu kovertu iz njihovog širokog asortimana. Pored standardnog papira u ponudi su sedefasti, reljefni i drugi visokokvalitetni papiri.

pozivnice

Kompanija Terzić se bavi proizvodnjom i prodajom pozivnica za svadbe, rođendane, krštenja i novogodišnjim čestitkama. S obzirom na to da se bliži Nova godina, pripremili su posebne popuste i akcije na novogodišnje čestitke, ali i na sve ostale proizvode koje možete kupiti lično u Višegradskoj 12a u Beogradu ili putem zvanične internet stranice www.pozivnice.rs.

Autor: NsHronika.rs