Početna NStyle Deichmann Fashion Talk: Milivoje Mili Čolić – Ja na Instagramu pišem, ali...

Deichmann Fashion Talk: Milivoje Mili Čolić – Ja na Instagramu pišem, ali volim lepe fotografije

0

Prva modna konferencija namenjena modnoj industriji, influenserima iz ove oblasti, mladim kreatorima, modnim novinarima, modnim fotografima i svima koji vole i prate modu pod nazivom “Deichmann Fashion Talk” održana je 16. oktobra u hotelu Metropol u Beogradu. Pored ostalih, ovaj događaj je svojim prisustvom uveličala i Milica Pavlović, prva brend ambasadorka kompanije Deichmann kod nas.

Program je vodila Maja Manojlović, a moderatorka prvog panela pod nazivom “Budite u trendu” bila je modna novinarka Snežana Dakić, a govornici su bili: Mima Zečević, Vladimir Gašić, Jasmina Šupeljak, Marija Lakić, Milivoje Mili Čolić i Srđan Šveljo.

Milivoje Mili Čolić je menadžer u kulturi i medijima i apsolvent Fakulteta političkih nauka, radi kao TV voditelj i ima svoju kolumnu u listu “Alo”.

– Opredelio sam se da pišem o domaćem i regionalnom šou-biznisu i blog sam nazvao “Estradanje”. I uz to sam otvorio Instagram – kaže on i dodaje: –Ja na Instagramu pišem, a na Instagramu se kače slike. Svaki moj story je tekst i zaprepašćujuće je da taj tekst vidi mnogo više ljudi nego što me prati.

Što se tiče njegovih afiniteta kada su fotografije i Instagram u pitanju, rekao je da voli da lajkuje lepu fotografiju i fotografiju u pokretu.

O čemu se još diskutovalo tokom panela pogledajte u video snimku u nastavku: