Početna NStyle KORAK NAPRED

KORAK NAPRED

0

cover

Kada pomislimo na Jesen /Zimu i muške cipele nekako uvek imamo utisak da se ponavlja i da nema nekih prevelikih odstupanja, inovacija. Možda i jeste tako ali bez obzira na to bitan je Vaš izbor pravog para obuće i način na koji ih nosite. Borba koja je tu uvek prisuitna jeste da li slediti neki trend ili se držati udobnosti. Momci su oni koji uvek pre odaberu ovo drugo!

Grube Kožne Duboke cipele/čizme

grube

One su već sezonama u modi u radnjama i na nogama. Sasvim lepo se kombinuju uz neke cargo army pantalone ali dobar način da ih nosite može biti i onaj malo elegantnjiji ili casual.

grube1

Najbolje ih je nositi uz džins i neku trikotažu!

Hipster

snir

Ove cipele su specifične po svom debelom rebrastom đonu ali i po tome što je on ponekad crven ili u boji. Vrlo su trendy i pored toga one imaju svoje rađene detalje i vrlo su praktične kako za one koji preferijau neki cool hipster stil, tako i za one koji vole klasiku kada je u pitanju odevanje!

snir1

Sa kopčom

kopca

Ove cipele odišu elegancijom i nekako su tipične za taj stil i način odevanja. Sa jednom ili dve kopče na preklop ovo je obuća koja je pun pogodak za neki biznis stil ali i za elegantan večernji izlazak. One baš i nisu cool uz jeans iako mnogi ih nose i na taj način.

kopca1

Nove patike

patike

Cipele u obliku patika već dugo su postala savršena obuća za domaće muškarce. One su udobne, svaršene za ceo dan, uklopljive uz svaki stil i ne opterećuju ni jednog trena trendom. Ovo je obuća koja dominira na našim ulicama i koja i ove sezone ima posebno mesto u svim brendiranim radnjama sa cipelama i garderobom.

patike1

Odaberite svoj idealan par i koračajte sigurni u sebe i modu koju nosite!

Autor i foto: Srđan Šveljo