Početna NStyle Laganim Korakom

Laganim Korakom

sandale9

Muške sandale kao standardan komad obuće za leto i ove sezone ima nekoliko varijacija ali uglavnom su bliže nekoj klasičnoj sandali nego nekim eksperimenatalnim i avangardnim uzorcima kakvih takođe ima u nekim novim kolekcijama.

sandale3

Nekada je savršena muška sandala pravljena kod Cobera i znalo se ko u Novom Sadu i šire drži do mode, kod njega ide da ostavi meru za sandale. Ta vremena su možda neponovljiva ali ručno rađena obuća i dalje je ne samo stvar prstiža već želja onopg ko je nosi za originalnišću i jedinstvenošću!

sandale

Muška obuća za leto iz sezone u sezonu ne doživlajva neke revoilucionarne promene, osim u načinu na koji se nosi i kako se kombinuje. Mislio sam da neki oblici muških sandala nikada neće biti trend a posebno da se neće nositi sa čarapama, ali 2015 je donela baš to, grube, one kojima smo se nekada smejali sandale i nazivali ih kao za “dedu” ovog leta su aktuelne i čak i na čarapu.

sandale1

Moda je definitivno postala stvar slobode izraza, i sve ono što mislimo da nije i neće biti moda baš to dočeka svojih blistavih 5 minuta. Muške sandale kao pravi izbor za leto možete pronaći i u svim domaćim brendiranim prodavnicama a ove malo više trendy u onima na koje smo potpuno zaboravili kao što su Boreli, Planika, Peko…

sandale8

sandale7

sandale6

sandale5

sandale4

Autor: Srđan Šveljo, NsHronika.rs