Početna NStyle Torbe sezone

Torbe sezone

0

cover torbe

Pred Vama je top 10 torbi za sezonu pred nama. Znamo koliko su dame fascinirane i koliki fetiš za njih pored obuće predstavljaju i torbe. One su male, čupave, diskretne, velike , upadljive, praktične, neobične, trendy, retro…i uvek su trešnjica koja zaokruži vaš kompletan outfit.
Svi veliki dizajneri i brendovi koji ih kopiraju pokušavaju da naprave model torbe koji će se uvek nositi i uvek biti TOP ! Retki su oni kojima to podje za rukom ali na Vama je da odaberete jer moda je tu samo zbog Vas. Pa tako i torbu birajte prema sebi i onome što ste suštinski Vi i naravno prema potrebi i praktičnosti!

Krznene torbe

krzno1

Uglavnom su pravljene od lažnog krzna i sasvim su neobične i divno se uklapaju uz neki dnevni džins outfit ali i neki tvid i malo ozbiljnije materijale.

Multiple

multiple

Multiplaj torba sastoji se iz nekoliko torbi, torbica i kao što i samo ime kaže ima višstruku funkciju. Verovatno će je uvek odabrati one koje ne mogu da sadržaj torbe svedu na minimum.

Kutija torba

kutija1

One su nekako sportske velike, podsećaju na one koje nose šminkeri, fotografi, praktične su pre svega i mogu da idu uz neki crazy outfit.

Reptil

reptile

Torba ne može bez reptila ni jednu sezonu pa tako i ova zima ima svoju šaru i svoj reptil dezen. Savršeno uz krzno i kožu!

Kaiš torba

kais2

One su sportske i idu kao pojas ili preko grudi u vidu velikog kaiša. Vrlo praktične za vožnju bicikla ali i za dnevne aktivnosti

Dizajnirane

dizajnirane

One su u obliku nekih drugih predmeta koji nas okružuju, kao sprej, kasetofon ili možda neki donji veš. Ovo su torbe za one malo hrabrije u modnom izrazu!

Geometrija

geometrijski oblici

Torbe u svim oblicima osim u onim standardnim još jedan su pokazatelj da moda ne poznaje granice i da je sve više onih koji žele upadljive i neobične modne detalje!

Print i grafika

print i grafika

Ove torbe osvajaju svojim neobičnim dezenima i detaljima koji prosto skreću pažnju na sebe!

Poštanske

postanska

Ove torbe su već dugo u modi, velike su praktične i veoma neobične.

Sa rečima

sa recima

Torbe koje govore, nose neku poruku nisu novina ali svake sezone neka nova reč postaje aktuelna i modna!

Autor i foto: Srđan Šveljo