Početna Party Time Besplatan koncert: The Frajle 27. avgusta zatvaraju Štrand Summer Fest

Besplatan koncert: The Frajle 27. avgusta zatvaraju Štrand Summer Fest

0

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 27. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

The Frajle” i “Štrand Summer Fest” poklanjaju i ove godine Novosađanima koncert ispod Mosta slobode.

Četiri dame su, posle niza uspešnih koncerata ove sezone, ponovo u Novom Sadu i svojim nastupom će, sada već tradicionalno, zabaviti sve posetioce Štranda u utorak, 27. avgusta s početkom u 20 časova.

Prošlogodišnji nastup The Frajli okupio je veliki broj ljubitelja Štranda ispod Mosta slobode, zbog čega se posebno radujemo još jednom sjajnom koncertu kojim će ovogodišnji “Štrand Summer Fest” biti i zatvoren.

Ulaz na koncert je besplatan. Dobro nam došli!

Sve do 27. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.