Početna Party Time Hari Mata Hari u Novom Sadu za Dan zaljubljenih

Hari Mata Hari u Novom Sadu za Dan zaljubljenih

0

hari mata hari

Hari Mata Hari održaće solistički koncert 14.02.2017.u Novom Sadu u velikoj dvorani Spens-a. Romantični hitovi i izvanredan nastup koji Hari obećava dolaze na prazik svih koji su zaljubljeni ili su ljubitelji vina. Dan žena 8.03.2017. pripadnice lepšeg pola mogu proslaviti uz Harija u Sava Centru u Beogradu.

Publika će moći da uživa u pesmama koje su obeležile 30 godina duge karijere Hari Mata Harija.Pesme “Kad dođe oktobar”, “17-est ti je godina”, “Svi moji drumovi”, “Volio bi da te ne volim”, “Što je bilo, bilo je”, Strah me da te volim”, “Otkud`ti ko sudbina”, “Prsten i zlatni lanac”, “Ja ne pijem”, “Znam priču o sreći” su hitovi koji su obeležili jugoslovensku scenu. Koncerti u Novom Sadu i Beogradu će biti prilika da pored starih hitova Hari promoviše i nove pesme sa poslednjeg albuma “Ćilim” sa kojeg su se izdvojili hitovi – Staromodan tip i Ćilim. Uskoro se očekuje i spot za duetsku pesmu “Još me plašiš” koju je otpevao sa Elenom Risteskom. Na ovom albumu je i balada koju peva zajedno sa Jelenom Tomašević “Nema ljubavi”.
Ulaznice za koncert u Novom Sadu mogu se kupiti na prodajnim mestima Gigstix, Eventim i na blagajni Spensa po sledećim cenama: 1200, 1500 i 1700 dinara.

Autor: NsHronika
Foto: Screenshot

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here