Početna Party Time Nemesis livestream koncert u nedelju, 29. novembra

Nemesis livestream koncert u nedelju, 29. novembra

0

U okviru Muzike za Imunitet, u nedelju, 29. novembra očekuje nas pravi metal spektakl koji će pratiti publika širom sveta!

Lokalnoj publici već poznate devojke iz sastava “Nemesis” će vas svojim žestokim zvukom i energijom u onlajn nastupu putem lajv-strima sigurno zadržati pored vaših kompjutera ili mobilnih telefona duže od sat vremena.

Devojke će izvoditi pesme sa svog albuma prvenca “The War Is On”, izdatog za Grom Records, ali će publici premijerno predstaviti i tri nove pesme.

Do sada su nastupale u različitim klubovima i značajnijim festivalima širom regiona, ali se mogu pohvaliti i nastupom na Malti kao i koncertima sa bendovima Bullet For My Valentine, Nervosa i Thy Art Is Murder.

Ovaj nastup prenosiće se putem zvanično potvrđenih lajv-strim konekcija na mnogobrojnim respektabilnim domaćim stranicama, kao i u šest evropskih zemalja: Španija, Engleska, Slovenija, Bugarska, Rumunija i Turska u kojima devojke grade svoju popularnost. Rezervišite svoje vreme za nedelju 29. novembar i dozvolite sebi da uživate.

Koncert počinje u 21h.

Foto: Promo