Početna Party Time Paco Osuna na Green Love festivalu

Paco Osuna na Green Love festivalu

PACO-OSUNA

Paco Osuna, miljenik festivalske publike širom sveta dolazi 16. maja na SPENS u Novi Sad, na najveći do sada GREEN LOVE festival.

Nakon neverovatne martovske, prve po redu GREEN LOVE žurke, publika s nestrpljenjem očekuje žestoke ritmove Paca Osune, kao i ludu noć za koju će biti zaslužni i Siniša Tamamović, Klaus i Vladimir Aćić.

Po rečima Resident Advisor-a, Paco Osuna, producent koji je neprestano u potrazi za novim formama u izražavanju, DJ je koji je postao jedan od najvažnijih “arhitekti” u razvoju najbolje i najtraženije elektronske muzike Španije. Zaslužan je za razvijanje elektro scene Barselone otvorivši klub u kojem su gostovale zvezde poput Carl Cox-a, Adama Beyer-a, Dubfire-a, Richie Hawtin-a i mnogih drugih.

Nakon nastupa na nekima od najvećih evropskih festivala, Tomorrowland-a, Sonar-a, Ctrl Tour-a, Paco prvi put stiže u Novi Sad da razdrma klabere i priredi žurku za pamćenje.

Prve promo ulaznice su rasprodate, a trenutna cena iznosi 790 dinara.
Još imate vremena da obezvedite svoj GREEN CARD!
GREEN CARD omogućava ulaz na preostale 3 GREEN LOVE žurke, na sve promo žurke , kao i popuste i učestvovanje u raznim nagradnim igrama. Po ceni od samo 1990 dinara, pravi klaberi obezbediće sebi siguran provod tokom cele godine.

Autor: Ivana Knežević