Početna Party Time Poznata i poslednja imena izvođača na Festivalu srpskog podzemlja

Poznata i poslednja imena izvođača na Festivalu srpskog podzemlja

Upravo su potvrđena imena poslednjih pet bendova koji će se priključiti ostalim potvrđenim izvođačima na petom izdanju Festivala srpskog podzemlja, koji će biti održan 12. i 13. aprila u Hali 6 Novosadskog sajma.

THE STONE, veterani domaće andergraund scene i definitivno najpoznatiji ekstremni bend van granica naše zemlje po prvi put će nastupiti na našem festivalu i svoje mnogobrojne fanove počastiti surovim black metal zvukom.

DOWNSTROY, naši grove metal velikani vraćaju se na FSP nakon nekoliko godina i sa sobom donose prepoznatljivu energiju svog zvuka, ali i novi album koji je nedavno objavljen pod nazivom Clone.

BLANKFILE, jedan od najaktivnijih metalcore bendova ponovo će se popeti na jednu od FSP bina i fanovima predstaviti svoju dinamičnu blendu metal i hardcore zvuka.

SLAVINA LJUBAVI, unikatna pojava na domaćoj podzemnoj sceni. Bend neguje oldschool post-punk zvuk sa primesama dark-wave pravca i publici će predstaviti svoju lucidno mračnu izvedbu ovog zvuka.

VICERY, novo ime na domaćoj andergraund sceni donosi nam progresivni death metal zvuk sa mnoštvom originalnih upliva i vrlo dinamičnim ženskim vokalom.

Podsećamo sve vizelne umetnike da se prijave za učešće na festivalu primaju do 1. aprila. 

Ulaznice za predstojeći festival su u prodaji putem Gigstix kao i Ticketvision prodajne mreže, po ceni od 500 dinara.

Takođe, oldschool štampane fan-ulaznice su u prodaji u Mungos šopu (Novi Sad) kao i Felix šopu (Beograd) po ceni od 500 dinara.

Peti Festival srpskog podzemlja održaće se u hali 6 Novosadskog sajma i delom je podržan od strane SKCNS kao i EPK.

Foto: Promo