Početna Party Time Poznate predgrupe na koncertu Cannibal Corpse u Novom Sadu

Poznate predgrupe na koncertu Cannibal Corpse u Novom Sadu

0

Lideri ekstremnog death metal zvuka Cannibal Corpse vraćaju se u Srbiju, ovog puta u Novi Sad gde će, 11. juna održati koncert na novosadskom sajmu u hali 6.

Ako postoji bend o kome nije potrebno pisati posebne najave, onda su to sigurno Cannibal Corpse. Začetnici brutal death metal pravca, bend koji nikada nije skrenuo sa svog zacrtanog puta, bend koji nikada nije poklekao pred bezbrojnim cenzurama i zabranama.

Četiri godine nakon njihovog prethodnog fenomenalnog koncerta održanog u beogradskom Domu omladine bend će, ovog puta, novosadsku publiku zabaviti uz podršku drugih bendova koji će zagrejati prisutnu masu pre izlaska death metal legendi na binu.

Specijalan gosti biće domaći death metal veterani Sacramental Blood koji su do sada već delili binu sa mnogim stranim i domaćim imenima, a iza sebe imaju dva demo snimka, dva split izdanja kao i zvaničan studijski album objavljen 2016. godine pod nazivom Ternion Demonarchy.

Publici će se, takođe, predstaviti i odličan brutal death metal bend iz Rusije Autopsy Night koji aktivno radi još od 1996. godine i vrlo je cenjeno ime na tamošnjoj sceni. Bend je objavio nekoliko demo i EP izdanja ali i tri zvanična studijska albuma od kojih je poslednji objavljen 2018. godine pod nazivom Anatomical integrity dissolution. Ove godine odabrani su da nastupe i na MetalDays festivalu u Sloveniji.

Ulaznice po ceni od 2.400 dinara (u pretprodaji) i 2.800 dinara (na dan koncerta) mogu se kupiti preko Gigstixa i Ticketvisiona (Standardne tipske ulaznice) ili u Mungosu i Felixu (Štampane oldschool fan ulaznice)

Foto: Promo