Početna Party Time Poznati prvi domaći učesnici petog Festivala srpskog podzemlja

Poznati prvi domaći učesnici petog Festivala srpskog podzemlja

Najatraktivniji festival srpskog undergrounda Festival srpskog podzemlja održaće se 12. i 13. aprila na Novosadskom sajmu, a nakon najave specijalnih gostiju Sarcasm, organizatori otkrivaju još četiri od ukupno 16 bendova koji će nastupati na dve festivalske bine.

Tri Kapljice – novosadski ženski punk/rock sastav koji je postao sinonim za odličan koncertni performans prepun energije, dinamike i direktnog stava i prvi put će nastupiti na FSPu.

Brigand – predstavnici penčevačkog podzemlja po prvi put će se predstaviti publici FSPa i sa svima podeliti svoj upečatljivi alternativni zvuk prožet mnoštvom uticaja od sludge-dooma do noise, pa i metala.

Otvoreni Prelom – senćanski anarho core-punkeri će po prvi put zatresti temelje FSPa i preneti svoje beskompromisne stavove.

Riverroth – najaktivniji podmladak novosadske thrash/black metal scene, takođe prvi put nastupaju na FSPu i sa sobom donose svežu energiju i pozitivno ludilo najnovijih stanovnika domaćeg podzemlja.

Ulaznice za predstojeći festival biće u prodaji od 4. marta putem Gigstix-a kao i Ticketvision prodajne mreže, po ceni od 500 dinara.

Peti Festival srpskog podzemlja biće održan u hali 6 Novosadskog sajma i delom je podržan od strane SKCNS kao i EPK.

Autor: NsHronika
Foto: Promo