Početna Party Time Tradicija se nastavlja. Sutra u ponoć “Armageddon” objavljuje novo online izdanje

Tradicija se nastavlja. Sutra u ponoć “Armageddon” objavljuje novo online izdanje

0

Tačno u ponoć, 31. oktobra, kao i prethodne tri godine, ARMAGEDDON objavljuje novo online izdanje, ovog puta zajedno sa V.I.T.R.I.O.L.-om.

U pitanju je akustični, koncertni album, održan u SKC Fabrika u Novom Sadu 2017. godine, gde su muzičari iz oba benda izvodili kompozicije Đorđa Letića (osnivača Armageddon-a i V.i.t.r.i.o.l.-a).

Učestvovali su poznati novosadski pevači: Zoran Šandorov – rock vokal, Marta Balaž (sopran) i Vanda Marijanski (mecosopran). Instrumentalne solo deonice pripale su violinisti Florijanu Balažu, koji je u sastavu V.I.T.R.I.O.L.-a od samog početka, 1992. godine. Specijalan gost na flamenko gitari, bio je Nenad Patković (grupa „Šinobusi“), koji je zajedno sa Đorđem Letićem (prateći vokal i gitara), odsvirao dve balade Armageddona „Bastet“ i „Back to Elfish Land“. Za bis je izvedena renesansna kompozicija iz XVI veka „Greensleeves“, sa flamenko varijacijama na temu.

Naslovna strana albuma je delo umetnika Čabe Nemeta, koji je spojio tematiku ARMAGEDDON-a (Witches – veštice) i V.I.T.R.I.O.L.-a (Fairies-vile) u jednu sliku. Kao model za vilu i vešticu, pozirala je Marijana Puškar, zaštitno lice V.I.T.R.I.O.L. Agencije, koja učestvuje u realizaciji ovog izdanja, zajedno sa Tmina Recordsom.

Album će od 31. oktobra biti postavljen na besplatno preuzimanje preko zvaničnih sajtova: www.armageddon.rs i www.vitriol-music.com

Preko navedenih sajtova možete besplatno preuzeti veći deo dioskografije oba benda, što je preko 20 izdanja u mp3 formatu.

Foto: Promo