Početna Politika Klerofašisti otkazali protest protiv LSV-a

Klerofašisti otkazali protest protiv LSV-a

0

obraz_protest

Zabranjeni klerofašistički pokret Obraz i ultradesničarka organizacija Naši otkazali su protest koji je bio zakazan za sutra u Novom Sadu protiv Lige socijaldemokrata Vojvodine. “Obraz” i “Naši” su protest pod nazivom “Oslobodi Novi Sad” ranije najavili za sutra u 11 sati, na Trgu mladenaca, ispred sedišta LSV, a povodom sednice ove stranke na temu “Osnovne metode efikasnog čišćenja prljavštine sa ulica Novog Sada”. Oni su prilikom najave protesta predsednika LSV-a Nenada Čanka nazvali “bahatim separatistom” i “nosiocem antiruskog lobija”. Ipak, protest je otkazan jer ova dva pokreta nisu dobila dozvolu od policije da održe skup kako na Trgu mladenaca, tako i ispred sedišta SNS kao alternativne lokacije.

LSV je za sutra u 10.30 časova u svojim prostorijama zakazao sednicu Stručnog saveta za komunalna pitanja, jer nadležni organi “imaju preveliki prag tolerancije na prljavštinu”, zbog čega je na novosadskim ulicama počelo da se gomila razno đubre.

Stručni tim za komunalna pitanja na svojoj sutrašnjoj sednici predočiće set efikasnih rešenja koja su odmah primenjiva i omogućavaju trajno čišćenje. Gomilanje đubreta u centru, a zatim i u svim drugim krajevima grada, jeste pojava koja svuda predstavlja jednaku smetnju za zdrav i normalan život“, naveo je LSV.

“Obraz” i “Naši” su planirali i da protestuju protiv “diktatora” Aleksandra Vučića, koji omogućava da se najplodnije oranice u Vojvodini prodaju hrvatskim tajkunima, dok se istovremeno na svaki način potiskuje ruski uticaj.

Autor: Beta
Foto: Obraz