Početna Politika Miloš Vučević: Šta je Vasin čekao do sada?

Miloš Vučević: Šta je Vasin čekao do sada?

0

milos-vucevic1

Predsednik novosadskog Gradskog odbora SNS Miloš Vučević izjavio je da je šokiran zbog najave predsednika pokrajinskog odbora DS Miroslava Vasina da će za tri dana prijaviti spisak imovine, upitavši ga “šta je čekao do sada”.

Šokiran sam izjavom gospodina Vasina da će tek u naredna tri dana da prijavi svoju imovinu. Šta je do sada čekao, da li je moguće da je zaboravio da javni funkcioneri stupanjem na dužnost moraju da prijave svoju imovinu i da se sad smeje u lice građanima, svesno izigravajući zakon – poručio je gradonačelnik Novog Sada.

On je istakao da za razliku od DS-a, Srpska napredna stranka nema šta da krije i da su zato njihova dokumenta o imovini uveliko dostupna građanima.

Vas molimo da objasnite građanima kako je moguće da Vaša imovina nije prijavljena i zašto to krijete od građana? Sada je više nego jasno zašto DS nije smeo da donese Zakon o poreklu imovine. Srpska napredna stranka će doneti ovaj Zakon, upravo zbog ovakvih slučajeva koji očigledno nisu retka pojava među funkcionerima DSNama je drago što je DS po prvi put počeo javno da iznosi sve svoje nezakonite radnje i nadamo se da će nastojati da bar jednom prikažu realno stanje sada već opustošenog budžeta Vojvodine nakon njihove 16- godišnje vladavine – zaključio je Vučević.

Izvor: Tanjug
Foto: Grad Novi Sad