Početna Politika Pokrajinska vlada imenovala nekoliko novih direktora u ustanovama koje su pod njenom...

Pokrajinska vlada imenovala nekoliko novih direktora u ustanovama koje su pod njenom nadležnošću

0

sednica_vlade

Pokrajinska vlada imenovala je juče nekoliko novih direktora u ustanovama koje su pod njenom nadležnošću.
Skupštini Vojvodine je za novog direktora Garancijskog fonda Vojvodine predložen Đorđe Raković iz SNS-a. On će u Garancijskom fondu naslediti Gorana Vasića iz Demokratske stranke.

Za novog direktora Pokrajinskog fonda za razvoj poljoprivrede imenovan je Aleksandar Bogdanović, a na to mesto dolazi umesto Sabo Jožefa.

Za vršioca dužnosti direktorke Zavoda za kulturu Vojvodine imenovana je Smiljana Vlajić, profesorka sa Akademije umetnosti u Novom Sadu i na tom mestu menja Vladimira Kopicla. Novu direktorku dobio je i Zavod za kulturu vojvođanskih Rusina, a to je Ivana Dudaš.

Zoran Martinović imenovan je za vršioca dužnosti direktora Studentskog centra “Novi Sad”, umesto dugogodišnjeg Jovana Bjelobabe, dok je Đurađ Milanović novi direktora Edukativnog centra za obuke u profesionalnim i radnim veštinama u Novom Sadu.

Pokrajinska vlada prihvatila je predlog projekta izgradnje nove zgrade RTV koji je dostavilo novo rukovodstvo ove kuće, a u kome je dat pregled imovine RTV i izgradnje novog objekta, njegove opšte karakteristike kao i program finansiranja investicionog projekta.

Autor: 021.rs
Foto: Vlada Vojvodine