Početna Politika SNS: Kritike DS upućene našoj stranci govore o čistom licemerstvu

SNS: Kritike DS upućene našoj stranci govore o čistom licemerstvu

sns-srpska-napredna-stranka-naprednjaci_660x330

SNS smatra da kritike DS povodom toga što premijer Aleksandar Vučić poslednje četiri godine nije posećivao tadašnju Pokrajinskoj Vladu i Skupštinu Vojvodine predstavlja licemerje te stranke.

“Postavljanje pitanja zbog čega Aleksandar Vučić poslednje četiri godine nije dolazio u posetu tadašnjoj Pokrajinskoj vladi i Skupštini Vojvodine, pri čemu je zajednička sednica Pokrajinske i Republičke vlade do pre mesec dana poslednji put održžana pre trinaest godina, u vreme kada je DS bio na svim nivoima vlasti, govori o čistom licemerstvu ove rasute stranke”, navodi se u saopštenju SNS Vojvodina.

SNS smatra da su se saopštenja Opštinskog odbora Demokratske stranke svela na obesmišljena komentarisanja pozitivnih događaja koja na čelu sa Aleksandrom Vučićem organizuje vlast na svim nivoima u našoj zemlji.

Razlog zbog kojeg Vučić i Srpska napredna stranka uživaju toliko poverenje kako u celoj Srbiji tako i u Vojvodini je taj što je ispunio svako obećanje građanima Vojvodine i što zajedno sa svojim timom želi da Republička i Pokrajinska vlada funkcionišu u saglasju, rešavajući prave probleme građana, navodi se u saopštenju SNS.

Autor i foto: SNS