Početna Politika Zoran Čičak pušten nakon saslušanja zbog tvita o izborima u Novom Sadu

Zoran Čičak pušten nakon saslušanja zbog tvita o izborima u Novom Sadu

0

Nekadašnji političar i jedan od osnivača Jugoslovenske levice Zoran Čičak bio je pozvan da da izjavu u policiji, nakon tvita o izborima za savete mesnih zajednica u Novom Sadu.

Prema pisanju beogradskih medija, Čičak je u utorak priveden na informativni razgovor u prostorije Ministarstva unutrašnjih poslova.

Čičak je na svom Tviter profilu objavio naslovnu stranu dnevnog lista “Danas” sa naslovom “Andrej Vučić imao zadatak da opominje i disciplinuje”, povodom prisustva brata predsednika države u stranačkim prostorima Srpske napredne stranke u Novom Sadu, pred izbore za savete mesnih zajednica.

Uz fotografiju je napisao i “svaka mesna zajednica da zaduži jedan snajper da bi utakmica bila fer”. Na naslovnoj strani, u najavi glavne teme broja, stoji i da je navodno Slobodan Milutinović Snajper bio zadužen za kupovinu glasova i pritisak na birače, te se javilo tumačenje da je Čičak zbog toga pominjao snajper.

Supruga Zorana Čička, Tanja, danas je podelila na društvenim mrežama da se “vratio Zoka iz Kinšase”. Sam Čičak na društvenim mrežama nije komentarisao ovu situaciju.

Izbore za savete mesnih zajednice obeležila je snažna kampanja vladajuće stranke, ali i uspeh nestranačkih kandidata u pojedinim delovima grada.

Izvor: 021.rs
Foto: Printscreen/YouTube