Početna Projekti NOVOSADSKA ZELENA PATROLA Mediji o projektu “Novosadska zelena patrola”

Mediji o projektu “Novosadska zelena patrola”

0

IMG_0148

Ekološke radionice u okviru projekta “Novosadska zelena patrola”, koji realizuje udruženje građana HBO Color Media Events, uz finansijsku podršku Gradske uprave za zaštitu životne sredine i medijskog partnera Color media Communications, održane su danas u najstarijem ekološkom vrtiću “Maslačak” u Novom Sadu.

Teme radionica su bile u vezi sa ekologijom i zaštitom životne sredine, a naročita pažnja je posvećena zaštićenim biljnim i životinjskim vrstama. Jelena Jovanović, profesorka biologije i ekologije, odlično se snašla u ulozi predavača i najmlađim Novosađanima, a više od njih devedeset dobilo je i eko boje i bojanke na kojima su prikazane zaštićene vrste.

Ovim putem zahvaljujemo se medijima koji su propratili jednu od akcija u okviru projekta “Novosadska zelena patrola”, a to su novine Dnevnik i TV KANAL 9, čiji prilog možete pogledati u videu ispod:

Pratite i dalje portal nshronika.rs, gde ćemo vas izveštavati o fazama projekta “Novosadska zelena patrola” i do kraja novembra posetite izložbu učenika srednje tehničke škole “Mileva Marić Ajnštajn” u galeriji “Pro Arte” u Novom Sadu koja je realizovana tokom ovog projekta.